adem-

coaching 

De adem is de essentie van ons bestaan. Door bewust te ademen komen we gemakkelijker in contact met onszelf. En daarmee ontstaat er ook meer verbinding met onze binnenwereld en hoe we ons voelen.

MIJN AANPAK

De ademhaling vindt altijd in het hier en nu plaats. In de westerse wereld gebruiken we maar een beperkt deel van onze ademcapaciteit. Dit kan lichamelijke klachten en vermoeidheid opleveren. 

Onze ademhaling reageert op alles wat wij in het dagelijks leven meemaken. Bij veel stress of schrik, schiet hij als vanzelf omhoog of stokt.
Zo is dat ook, wellicht in subtielere vorm, als zich andere emoties voordoen, die we liever niet voelen of die te pijnlijk zijn om helemaal te ervaren.

Deze onverwerkte gevoelens, emoties, verlangens, sensaties etc. slaan we op in ons lichaam. Zij kunnen ons op verschillende manieren belemmeren in het hier en nu. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat we anders op situaties in het heden reageren, dan dat we zouden doen zonder alle opgeslagen ervaringen. 

Als ademcoach help ik je om een adempatroon te doorbreken. Dit doe ik middels een Transformational breath. Dit is een krachtige en zelfhelende ademtechniek. Door middel van een verbonden ademhaling ontstaat er meer zuurstof op celniveau, wat een enorme boost is voor je fysieke systeem.

Ook geef je jezelf de mogelijkheid onverwerkte emoties en sensaties te verwerken, waardoor ruimte ontstaat voor wat jij verlangt en wenst.

Het creëert meer verbinding met je onderbewuste en je intuïtie. Het ondersteunt je bij het leven van je volle potentieel. 

Als je ademhaling verandert kun je meer ontspanning en vrijheid gaan voelen in jezelf en in je leven. Het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam en zorgt voor meer energie. 

Vergoeding:

Via vitaliteits- of loopbaanbudget. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.

Als zzp’er/ondernemer kun je de kosten voor (lichaamsgerichte) coaching aftrekken als bedrijfskosten. Je ontvangt van mij een factuur hiervoor.