loopbaan-

coaching 

Regelmatig staan we voor nieuwe loopbaankeuzes. Doe ik nog wat ik wil? Waar gaat mijn hart naar uit? Aan welke volgende carrièrestap ben ik toe? Als ervaren en betrokken coach laat ik je ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten in je verdere loopbaan.

MIJN AANPAK

Mijn aanpak is gericht op samenwerking. Ik vertel je niet wat je moet doen maar help je jouw doelen te formuleren en te bekijken wat je nodig hebt om deze te bereiken.

Vervolgens stippelen we een maatwerktraject uit waarmee je het beste resultaat kunt bereiken. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende oefeningen en coachtechnieken. Een assessment tool die ik vaak inzet is de ‘Personality at Work’ die is gebaseerd op de Big5 (extraversie, vriendelijkheid, emotionele stabiliteit, ordelijkheid en openheid).

Deze test maakt duidelijk welke loopbaanrichtingen goed passen bij jouw persoonlijkheid en competenties. Het assessment wordt online gemaakt. De terugkoppeling vindt altijd persoonlijk plaats in een uitgebreid gesprek waarin ik ook een competentiegericht interview afneem. 

 

De uitkomsten van het assessment en het interview vat ik helder samen in een assessmentrapport die je binnen 5 werkdagen ontvangt. Met de rapportage daag ik je uit te reflecteren op je eigen gedrag en direct met de ontwikkelpunten aan de slag te gaan.

Soms geef ik je ook huiswerkopdrachten. Dit kan variëren van een sterkte-zwakte analyse, persoonlijk energielabel, kernkwadranten tot een 360-graden feedback. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou werkt. Het einddoel is wel altijd hetzelfde; inzicht in jouw mogelijkheden, ontwikkeling en volgende loopbaanstappen.

Stemcoaching is ook vaak onderdeel van het loopbaantraject. Je stem is tenslotte een heel belangrijk instrument tijdens een sollicitatie- of netwerkgesprek. Met onze stem kunnen we indruk maken en onszelf uiten. Het is dan ook belangrijk te weten en te ervaren hoe je je stem optimaal kunt gebruiken.

Onderdelen o.a.
· Assessment ‘Personality at Work’
· Stemcoaching
· Sterkte-zwakte analyse

Duur van het traject
10-15 gesprekken in 6 maanden

Tarieven (excl. btw)
Particulier € 100  p/u
Bedrijven € 130,- p/u

Locatie
Het Coachhuis
Nieuwegracht 29
Utrecht centrum (loopafstand CS)