ontwikkel assessment

Een objectief inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden is de perfecte start van de zoektocht naar je droombaan. Een ontwikkel assessment maakt in één oogopslag duidelijk wat jouw drive is en waar je nog ruimte hebt om je te ontwikkelen. Zo kun je gerichte vervolgstappen zetten die echt perspectief bieden.

 

ONTWIKKEL ASSESSMENT

Het doel van een ontwikkel assessment is om een goed beeld te krijgen van jouw sterke en ontwikkelpunten. Met persoonlijkheids-, capaciteiten- en motivatievragenlijsten en een competentiegericht interview krijg je in een kort tijdbestek inzicht in deze punten. Alle bevindingen vertaal ik in een assessmentrapport naar inzetbaarheid, ontwikkeling en passende loopbaanstappen.

MIJN AANPAK

De samenstelling van het assessment is afhankelijk van de onderzoeksvraag en verschilt per persoon. De verschillende vragenlijsten vul je eerst thuis online in. Vervolgens voeren we een persoonlijk gesprek van ongeveer 2,5 uur waarin ik ook een competentiegericht interview afneem. Alle onderdelen van het ontwikkel assessment bespreken we waarbij je uiteraard ook zelf vragen kunt te stellen over zaken die wellicht onduidelijk zijn.

Onderdelen o.a.
· Persoonlijkheids-  capaciteiten- en motivatievragenlijsten d.m.v. PaW (Personality at Work)
· Diepte-interview

Duur van het traject
Een assessment duurt ongeveer 3,5 uur (incl. thuis invullen van vragenlijsten).

Tarieven (excl. btw)
Particulier € 100  p/u
Bedrijven € 130,- p/u

Locatie
Het Coachhuis
Nieuwegracht 29
Utrecht centrum (loopafstand CS)