Over mij

Mijn loopbaan begon ik als verpleegkundige op een afdeling verloskunde. Daar was ik al druk bezig met vrouwen begeleiden tijdens de bevalling, door middel van ademen en zuchten. Ik werd zelf moeder en deed vooral yoga om goed te kunnen ademen.

Zingen is mijn passie, dat doe ik al mijn hele leven. Maar zonder de juiste ademsteun is het niet mogelijk om de emotie van de muziek te voelen en over te brengen aan anderen. Vandaar dat ik de juiste ademhaling tijdens het zingen heb geleerd.

 

Na een opleiding tot coach gevolgd te hebben en jarenlang als coach gewerkt te hebben, wilde ik mij nog verder ontwikkelen en specialiseren. Dat werd een opleiding voor stemcoach en later voor ademcoach.

Dit voelde als thuiskomen! Alles wat ik in het verleden heb geleerd en gedaan is bij elkaar gekomen. Van ademsessies begeleiden word ik gelukkig!

 

Testimonials:

“Als ik moeite heb met inslapen doe ik de oefeningen die ik van jou heb geleerd en dan slaap ik als een roos. Dat zei Judith, een dankbare klant!

Ik heb het echt als een cadeau ervaren om bij Ellen meerdere ademsessies te doen. Ik voel me nu lichter en vrijer. De woorden van Dominique, een tevreden klant.

 

Een echte ontdekkingsreis draait niet om het ontdekken van nieuwe landschappen,
maar om het hebben van nieuwe ogen.
– Marcel Proust (Franse schrijver: 1871 – 1922) –