persoonlijke

coaching 

Vind je het tijd om meer vanuit je hoofd naar je hart en je buik te gaan? Wil je meer balans tussen werk en privé? Weet je niet goed hoe je bij je gevoel moet komen? Ik begeleid je om de weg (terug) te vinden naar je hart.

 

MIJN AANPAK

Ieder mens heeft drie centra van motivatie; hoofd (onderzoekend), hart (betrokkenheid) en buik (genieten). Bij een evenwichtig persoon zijn hoofd, hart en buik in balans. Maar de realiteit is vaak anders, we zijn vooral gewend om vanuit ons hoofd te werken. We zijn druk, ontspannen te weinig, zorgen niet genoeg voor onszelf en krijgen veel prikkels te verwerken. Vaak zijn dit redenen waardoor de balans is verstoord. Het is de kunst om je hoofd, hart en buik (weer) te verbinden waardoor je meer evenwicht en rust ervaart.

 

Als coach begeleid ik jou daarbij en gebruik daarvoor verschillende coachtechnieken en instrumenten. Bijvoorbeeld familieopstellingen, waardoor je snel en zonder veel woorden kunt zien wat de onbewuste oorzaak is achter jouw gedrag. Of met stemcoaching, want je stem is uniek en zegt veel over wie je bent en hoe je je voelt. Ik houd je een spiegel voor en daag je uit. Je wordt je bewust van je eigen gedrag en handelen en je leert patronen te doorbreken. Hierdoor kun je weer ruimte geven aan je gevoel en aan wat je nu echt wilt.

Onderdelen o.a.
· coachgesprekken

· familieopstellingen
· stemcoaching

Duur van het traject
5-7 gesprekken in 3 maanden

Tarieven (excl. btw)
Particulier € 100  p/u
Bedrijven € 130,- p/u

Locatie
Het Coachhuis
Nieuwegracht 29
Utrecht centrum (loopafstand CS)